Coachtraject faalangst- (jong)volwassenen

Als kind heb je misschien wel eens faalangsttraining gehad, een examentraining of een haal-je-rijbewijs-zonder-stress-training.. en toch is de faalangst nog steeds bij je. Tsja, die angst gaat niet weg, het is een deel van jou. Een deel van jou dat voorkomt uit een combinatie kwaliteiten zoals een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ambitie, kwaliteit willen leveren, gevoelig zijn, en valkuilen zoals perfectionisme en onzekerheid.

Faalangst kan enorm belemmerend zijn als je stappen wilt zetten in je leven. Steeds dat stemmetje in je hoofd dat zegt: “Dat gaat me toch niet lukken.” of “Wie zit er nu op mij te wachten.” of “Eerst dit of dat diploma/ certificaat en dán kan ik misschien die stap maken.” Soms kan het leiden tot spanningsklachten zoals hoofdpijn, buikpijn of een verstoorde stoelgang.

Een coachtraject op dit gebied kan je helpen jouw angst onder ogen te zien en te erkennen, om van daaruit te gaan onderzoeken wat helpend is voor jou om tóch stappen in je leven te maken waar je hart van gaat gloeien. Feal the fear and do it anyway. Ik help je graag!